Klargøring af bil

Klargøring af bil

bryar

Klargøring af bil kan varierer alt efter behov. Nogle biler kræver en ekstra grundig støvsugning mens andre bare har brug for en vask og polering. Hos Aarhus Bilpleje klargøre vi både for erhverv og for private.

Som privat persom kan man gå ned i den lokale tankstation og støvsuge sin bil og køre den igennem vaskehallen. Men den løsning er ikke altid grundig nok. Støvsugerens mundstykke i den lokale tankstation har ofte kun en størrelse, som ikke kan komme ned i snævre hjørner og kroge. Vaskehallen rengøre og tørre heller ikke grundigt nok. Man skal derfor ofte rengøre falser og tørre efter sådan en tur.

Hos erhvervsdrivende bilforhandlere skal bilen stå som ny. Vi ved det er vigtigt for forhandleren at en bil er ren og præsentabel, når den skal fremvises for en potentiel kunde. Derfor er en fuld klargøring et ‘must’ for en bilforhandler- Med en fuld klargøring menes der, det der skal til for at bilen står om ny.

Hvad enten du er privat eller erhverv har vi den rigtige viden til at vurdere hvad din bil har brug for. Vi anbefaler derfor at ringe til os på 81 81 81 57 for at høre nærmere om hvilke services din bil kræver.

Vintervask af bil
Latest Post
Most Commented
Text Widget
Primus elit lectus at felis malesuada node ultricies forte uno ligula sande. Porta an urna vestibulum commodo convallis laoreet enim.
Archives