Støvsugning af bil

Støvsugning af bil

bryar

Støvsugning af måtter, polstring og interiør er en af de mindst nydte aspekter i klargøring af bil og det kan også være den mest frustrerende. Efter mange års arbejde inden for bilvask og bil detailindustrien har vi lært mange teknikker og processer, der er relevante for aspekter af detaljerede køretøjer. Støvsugning er en af de ting, hvor tålmodighed er afgørende. Der er ingen genvej til at gøre et godt stykke arbejde, men det vil betale sig, når din bil ser ny ud igen.

Her er 4 tips til hvordan du støvsuger din bil som en ekspert:

Tip 1: Begynd ved at smide løse genstande i bagagerummet og affaldet ud, som støvsugeren ikke kan tage.

Tip 2: Fjern alle gulvmåtter, inden du begynder at støvsuge. Støvsugning omkring gulvmåtter kan virke lettere, men det får ikke køretøjet til at blive rent.

Tip 3: Flyt sæderne! Bilsæderne bevæger sig frem og tilbage for vores bekvemmelighed. Når du rengøre fronten, skal du sætte sædet helt bagud, så du kan nå og rense alle kroge. Gentag for bagsiden, bevæg sædet fremad for at nå dybt under sædet.

Tip 4: Ved rengøring af bilen generelt skal du rengøre og støvsuge effektivt ved at arbejde i en sektion ad gangen.

Følger du ovenstående guide vil du have en ren og grundig støvsuget kabine hver gang. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller på tlf. 81818157.

Vintervask af bil
Latest Post
Most Commented
Text Widget
Primus elit lectus at felis malesuada node ultricies forte uno ligula sande. Porta an urna vestibulum commodo convallis laoreet enim.
Archives