Vintervask af bil

Vintervask af bil

bryar

Vinteren kan være hård mod bilen. Foruden regn, sne og blæst skal man tænke på vejsalt. Vejsalt æder simpelthen bilen. Lakken tørre simpelthen ud og skæller, og når lakken først skæller, bliver det svært at redde.

Desuden ophober der sig meget snavs på vejene, som bilen får under sig og kastet på sig fra andre biler. Det får ikke bare bilen til at se snavset og grim ud men er også skadelig for bilen ift. lakken og ikke mindst rust.

Om vinteren kan det derfor betale sig at vasket bilen udvendigt ofte. Men lad vær med bare at sætte bilen ind i vaskehallen og tro at det bare er nok. Vaksehallen kommer nemlig ikke ind i kanter, dørkanter og falser. Derfor skal man huske selv at vaske disse steder og ikke mindst at tørre godt af. Glemmer man nogle konsekvent, kan det med tid ødelægge lakken og derefter danne rust.

Det tager sin tid først at vente i kø ved vaskehallen, til det bliver éns tur og derefter at vaske og tørre efter de steder vaskehallen ikke kunne komme til. Men ikke desto mindre er det vigtigt hvis holder af og hvis man vil passe på sin bil.

Aflevere du bilen hos Aarhus Bilpleje kan du være sikker på at det bliver gjort grundigt og tilmed til en god pris. Det koster f.eks. 300 kr. for en mini bil, 350,- for en lille og 400,- for en stor bil. Desuden sparre du tiden og får endda en lånebil til rådighed, så du ikke behøver at vente.

Klargøring af bilStøvsugning af bil
Latest Post
Most Commented
Text Widget
Primus elit lectus at felis malesuada node ultricies forte uno ligula sande. Porta an urna vestibulum commodo convallis laoreet enim.
Archives